Kotimaiset ulkoporealtaat

 


 

LEVI ’N’ SKY
Levi ’n’ Sky on uusi lomahuvila Levin kauneimpien maisemien äärellä, 360 metriä merenpinnan yläpuolella. Se tarjoaa unohtumattomat puitteet niin perheiden ja ryhmien lomanviettoon kuin yritysten kokous- ja virkistysmatkoille. Huvilan terassilla on Novitekin Levi-ulkoporeallas.

”Halusimme mökillemme tasokkaan altaan. Siksi loppusuoralle päätyi Novitekin upea Levi-malli, johon saimme haluamamme ulko- ja sisävärit. Altaassa käytetyt materiaalit ja tekniikka, pitkät takuuajat ja luottamus kotimaiseen laatuun olivat tärkeimmät tekijät valinnassamme. Arvostimme nopeaa toimitusaikaa. Allas on saanut kehuja niin omalta porukalta kuin vuokra-vierailtammekin. Isoon altaaseen mahtuu suurempikin porukka, eikä pumpuista lopu tehot kesken. Allas on lunastanut sille asettamamme korkeat odotukset.”

- Teuvo Karppinen, Levi ‘n’ Sky


 

NAAVA RESORT OY
Naava Resortin korkeatasoiset huvilat sijaitsevat upealla kalliorantatontilla, luonnonrauhassa. Kuvankauniit järvimaisemat ja tyylikkäästi sisustetut huvilat ulkoporealtaineen luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja vapaa-ajasta nauttimiselle.

“Päädyimme Novitekin ulkoporealtaisiin niiden hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Myös kotimainen valmistus vaikutti ostopäätökseemme.”

- Kari Vainio, yrittäjä Naava Resort Oy