Tietoa ja tekniikkaa

Pleatco puhdistus ja suodatus

Pleatco on maailman edelläkävijä kuitusuodatustekniikassa. Kuitusuodatus suodattaa vedestä pois suuremmat fyysiset roskat sekä rasvan ja öljyt. Vesi virtaa suodatinpatruunan lävitse ja mainitut epäpuhtaudet suodattuvat pois kylpyvedestä tarttuessaan suodattimen kuituihin. Suodatinpatruunan vaihto ja huuhtelu on erittäin helppoa. Suosittelemme puhdistamaan kuitusuodattimen vähintään kerran viikossa suodatustehon ylläpitämiseksi sekä suodatinpatruunan käyttöiän pidentämiseksi. Normaalissa kotikäytössä suodattimen käyttöikä on 6 – 9 kuukautta. Otsonointi raikastaa ja kirkastaa kylpyvettä. Otsonointi on teknisesti luotettava ja hinnaltaan edullinen menetelmä. Otsoni on käytännössä hapen toinen olomuoto – se reagoi nopeasti orgaanisten aineiden kanssa ja on erittäin tehokas täydennys vedenpuhdistukseen. Otsonin tuhottua bakteerit ja leväitiöt se haihtuu ilmaan noin 15 minuutissa. Ulkoporealtaassa otsonointi näkyy tuhansina pieninä kuplina suodatusjakson ollessa käynnissä

Tehokas SPU-eristys

SPU-eristemateriaali on polyuretaania, joka takaa erittäin hyvän lämmöneristävyyden. 30 millimetrin paksuinen SPU-levy vastaa eristysteholtaan peräti 150 millimetrin mineraalivillaa. SPU on ihanteellinen eristys ulkoporealtaassa, sillä se on täysin paloturvallinen eikä ime kosteutta itseensä. Polyuretaanilevyt on pinnoitettu alumiinifoliolla, joka heijastaa pumppujen tuottaman hukkalämmön takaisin konetilaan. Myös altaan oma vesimassa pitää konetilaa lämpimänä. Eristelevyt on kiinnitetty ulkopaneeleihin ja altaan pohjalle, mikä helpottaa huoltoa. Altaissamme on vakiona myös normaalia paksumpi 12 cm:n eristekansi. Kansi taittuu keskeltä kahtia ja sen kantavuus on noin 50 kg neliömetrillä.

Kestävä ja tyylikäs ulkoverhoilu

Markkinoiden ainoana Novitek tarjoaa mahdollisuuden valita altaan verhouksen väriltään yhteensopivaksi terassin lattiamateriaalin kanssa. Värivaihtoehtomme ovat yönmusta, kivenharmaa ja kastanjanruskea. Kotimaisen UPM:n nerokas ProFi Deck -komposiittimateriaali soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. ProFi-tuotteissa on täysin suljettu pinta, johon tahrat eivät imeydy. Paneloinnin hoito ja puhdistus on helppoa. Alkuperäinen väri säilyy, koska ProFi Deck ei juurikaan sisällä ligniiniä, puun luontaista molekyyliä, joka aiheuttaa harmaantumista auringonvalossa.

Novitek Silent System- suodatus

Kaikissa Premium-altaissamme on vakiona todella hiljainen Silent-pumpputekniikka. Suodatinpumppu takaa tehokkaan mutta hiljaisen suodatuksen valitsemaasi aikaan. Vesijäähdytteinen pumppu toimii myös hyvänä lisänä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Suodatinpumpussa ei ole äänekästä tuuletinta, sillä se on vesijäähdytteinen.

Pitkä takuu ja toimiva huolto

Emme unohda asiakasta kaupan jälkeen. Motivoituneet myyjämme antavat mielellään altaan käyttövinkkejä ja ulkoporealtaallasi on kahden vuoden täysitakuu lisäksi kolmen vuoden lisätakuu tekniikan varaosille, yhteensä siis VIISI VUOTTA! Altaiden rungolle annamme kymmenen vuoden takuun. Tarjoamme huoltoa altaille myös takuuajan jälkeen, koko altaan pitkän elinkaaren ajan.

Kloorivapaa vedenhoito

Porealtaan vettä hoidetaan samalla tavalla kuin uima-altaissa.
Meidän ulkoporealtaissa voidaan kloorin sijasta käyttää täysin luonnollista
SpaBalancer-vedenhoitokemikaalia. Kemikaali säätää
automaattisesti veden pH:n oikealle tasolle 7,0 –7,6.
● Luonnollinen, täysin hajuton ja klooriton vedenhoitokemikaali
● Annostellaan kerran viikossa
● Ei ärsytä ihoa eikä silmiä
● Ei enää hengitysvaikeuksia
● Poistaa lian vesirajasta lähes täysin
● Soveltuu kaikkiin ulkoporeallasmalleihin

Haluatko upottaa altaan terassiin?

Ulkoporeltaat voi helposti upottaa ja me autamme sinua siinä. Upotus voidaan ottaa huomioon koneiston sijoittelussa jo tilausvaiheessa. Jokainen upotus on yksilöllinen, joten autamme mielellämme upotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisätilauksesta valmistamme altaaseen terassin korkeuden mukaisen upotuspaneloinnin.

Katso myös video: tästä...